Om Dinrost.se

Känner du att det finns många brister i samhället? Hittar du ständigt nya fel och skavande samhällsfrågor som visar hur illa uppbyggd vår tillvaro är? Du är inte unik, udda eller galen på något sätt. Många stöter på och stör sig på de många sociala falluckor och problem, varje dag. Det onda med det hela är dock att dessa typer av människor vanligtvis sväljer det hela och sitter tysta och tar emot den dagliga portion stryk som utdelas. Knyter näven i fickan medan ilskan kokar under ytan. Ja, så är det. Svensken är i grund och botten tålig, timid och kanske till och med lite feg. Känner du igen dig? Inte bra. Detta är något som denna sida vill ändra på. Nu är det dags att säga något. Här skulle det vara bra att kunna inflika ”innan det är försent”, men det är det ingen som vet.

Kanske har det gått så långt att det inte finns någon räddning. Kanske är samhällsaktivismen lika illa ute som klimattänkandet. Finns det verkligen tid att rädda jorden, eller är det redan försent? Jo, som sagt är det ingen som vet. Är detta en anledning till att lägga sig ned och vänta på döden då? Ska du helt plötslig sluta kämpa för vad du anser vara rätt och fel? Nej, det ska du inte. Din röst och din uppfattning ska ut i hetluften. Du bör tala för det du tror på. Detta är den raka och härliga information du får i artiklar och texter på denna sida. Här är det raka rör som gäller. Att uttrycka missnöje är inget som det finns någon rädsla för. Gör det någon nytta? Ja, där får tiden helt enkelt säga sitt.

Syftet med dinrost.se

Som du säkert har förstått ovan så kommer denna sida att handla om massor av olika saker och ämnen som är till för att du ska få upp ögonen rörande vad som händer i samhället. Det var någon som en gång för första gången sa att goda nyheter säljer inga lösnummer. Här ska det handla om uppseendeväckande saker och allt otäckt som händer. Då lyckas försäljningen nå sin topp. På denna sida hittar du inget positivt. När du är den som vill stirra sanningen i vitögat och se dess bleka ansikte, är du dock den som passar att läsa den information som ges.